آموزش حذف اکانت جیمیل

ویژه آموزش حذف اکانت جیمیل

به هر دلیلی ممکن است نخواهید دیگر از حساب کاربری جیمیل استفاده کنید و تصمیم گرفته اید Gmail را غیر فعال یا حذف کنید .وقتی آدرس Gmail را حذف می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد ؟ خودتان یا هیچ فرد دیگری در آینده نمی‌توانید از آن آدرس Gmail استفاده و با همان عنوان ثبت نام کنید . رایانامه‌هایتان (ایمیل های دریافتی و ارسالی) به صورت کامل حذف می‌شوند. حساب Google از جمله خریدهایی که در Google Play انجام داده‌اید و سابقه جستجویتان حذف نخواهد شد.

قبل از شروع اطلاعات حساب کاربری را دانلود کنید تا در صورتیکه مشکلی بوجود آمد به اطلاعات دسترسی داشته باشید .

اول : ایمیل ها و دیگر اطلاعات گوگل خود را دانلود نمایید
زمانی که حساب خود را پاک می نمایید حساب گوگل شما به طور کامل حذف می شود و این قضیه شامل تمامی اطلاعاتی است که در سرویس های گوگل ذخیره کرده اید . در صورت تمایل باید ایمیل های خود , فایل های آپلود شده در YouTube و هر چیزی که با حساب گوگل خود تنظیم کرده اید را یک نسخه پشتیبان تهیه فرمایید .

خوشبختانه گوگل برای انجام این کار یک ابزار را در اختیار شما قرار داده است . به Google Takeout  بروید و در آنجا شما می توانید تمام اطلاعات گوگلی خود را دانلود نمایید .

آموزش حذف حساب کاربری گوگل جیمیل 1

 

آموزش حذف اکانت جیمیل

1. ابتدا وارد حساب کاربری جیمیل شوید . 

وقتی آدرس Gmail را حذف می‌کنید چه اتفاقی می‌افتد

    خودتان یا هیچ فرد دیگری در آینده نمی‌توانید از آن آدرس Gmail کنید.
    رایانامه‌هایتان حذف می‌شوند.
    حساب Google از جمله خریدهایی که در Google Play انجام داده‌اید و سابقه جستجویتان حذف نخواهد شد.

2. بالای صفحه سمت راست بر روی آیکون “My Account.” کلیک کنید . آیکونی که تصویر پروفایل شما بر روی آن قرار دارد .

آموزش حذف اکانت جیمیل 1

3. بر روی گزینه “Delete your account or services” همانند تصویر زیر کلیک کنید .

آموزش حذف اکانت جیمیل 2

4. دو گزینه برای حذف حساب کاربری وجود دارد . گزینه اول به شما این اجازه را می دهد یک سرویس خاص که شامل Gmail نیز می شود را حذف نمایید . از این قسمت می توانید تمام ایمیل های خود را به همراه آدرس ایمیل خود حذف نمایید . اما بقیه سرویس های گوگل را دست نخورده باقی بگذارید به طوری که قابل اجرا باشند . دومین گزینه هر چیزی که مرتبط با حساب کاربری گوگل شما است را پاک می نماید که شامل YouTube و Google Drive و تمام اسنادی که را که به این سرویس ها آپلود کرده اید می شود .
در ادامه به نحوه انجام هر یک از این گزینه ها با تصویر مرحله به مرحله خواهیم پرداخت .

آموزش حذف اکانت جیمیل 3

 

فقط حذف حساب Gmail شما

گزینه اول یعنی delete products به شما لیستی از سرویس های گوگلی را که شما از آن ها استفاده می کنید در اختیار شما قرار می دهد . در روبروی این سرویس ها یک آیکون سطل زباله وجود دارد که با کلیک بر روی آن می توانید اقدام به حذف سرویس مورد نظر نمایید .

آموزش حذف حساب کاربری گوگل جیمیل 3

برای حذف حساب Gmail , بر روی آیکون سطل زباله در روبروی آن کلیک نمایید .
بر اساس گفته های شرکت گوگل , حذف حساب Gmail شما به معنای :
-    ایمیل آدرس شما توسط فرد دیگری قابل استفاده نیست
-    تمامی ایمیل های شما حذف خواهند شد
-    حساب گوگل شما که شامل خرید هایی که توسط Google Play انجام داده اید و تاریخچه آن ها حذف نخواهند شد .
زمانی که بر روی آیکون سطل زباله روبروی Gmail کلیک کنید به شما گفته خواهد شد که یک ایمیل آدرس جدید را اضافه کنید . با ایمیل آدرس جدید می توانید به دیگر سرویس های گوگل دسترسی داشته باشید (Google Drive, YouTube,… ) .

آموزش حذف حساب کاربری گوگل جیمیل 4

آدرس اصلی ایمیل خود را ( نه آدرسی که می خواهید آن را حذف نمایید ) وارد کرده و سپس بر روی گزینه Send Verification Email کلیک نمایید . یک ایمیل به حساب کاربری شما ارسال می شود و شبیه تصویر زیر است .

آموزش حذف حساب کاربری گوگل جیمیل 5

بر روی لینک فرستاده شده کلیک نمایید . شما به صفحه جدیدی وارد می شوید . در آن جا می توانید یک بار دیگر حذف حساب Gmail خود را تایید نمایید .

آموزش حذف حساب کاربری گوگل جیمیل 6

این تایید آخرین تایید و آخرین اخطاری است که به شما داده می شود بنابر این از انجام این کار بطور یقین اطمینان حاصل نمایید و مطمئن شوید که تمام اطلاعات خود را پشتیبان گیری کرده اید . سپس بر روی گزینه Delete Account کلیک نمایید

آموزش حذف حساب کاربری گوگل جیمیل 7

زمانی که این کار را انجام دادید شما به طور رسمی حساب  Gmail خود را حذف نموده اید . شما همچنان می توانید از طریق آدرس ایمیل جایگزین که در مراحل اولیه وارد نموده اید به سرویس های گوگل همانند YouTube دسترسی داشته باشید .

----------------------------------------------------------------------------
این مقاله را از دست ندهید : آموزش حذف ایمیل یاهو (حساب کاربری)
----------------------------------------------------------------------------

 

حذف کامل حساب کاربری گوگل

اگر حذف حساب Gmail شما کافی نیست شما می توانید به طور کلی حساب کاربری گوگل خود را حذف نمایید . پیشنهاد ما به شما این است که قبل از انجام این کار تمام اطلاعات گوگلی خود را دانلود و آرشیو نمایید . این اطلاعات شامل ایمیل های شما , مخاطبین , اسناد موجود در Google Drive و حتی آپلود های YouTube شما می شود .

پروسه حذف کلی حساب گوگل شما ( Delete Google account and data ) آسان تر از حذف یک سرویس خاص همانند Gmail در مرحله قبلی است . در اول از شما سوال می شود که آیا می خواهید حساب گوگل خود را حذف نمایید و از شما تاییده می خواهد . قبل از زدن تیک های گزینه های مربوط به تایید و کلیک بر روی گزینه Delete Account کاملا از انجام این کار مطمئن شوید زیرا تمامی اطلاعات مربوط به حساب گوگلی شما حذف خواهند شد و دیگر راهی برای برگشت نیست .


آموزش حذف حساب کاربری گوگل جیمیل 8

پس از اطمینان و زدن تیک های تاییدیه و کلیک بر روی گزینه Delete Account به شما گفته خواهد شد که حساب کاربری شما حذف شده است .

آموزش حذف حساب کاربری گوگل جیمیل 9

شما یک مدت زمان بسیار بسیار کوتاهی در اختیار دارید که اگر از کار خود پشیمان شده اید حساب خود را بازیابی نمایید اما برای انجام این کار باید سریع عمل کنید . برای این کار باید بر روی لینک Go to Account support کلیک نمایید و مراحل گفته شده را طی نمایید . بهترین کار این است شما این پروسه را تا زمانی که به طور کامل از حذف حساب خود مطمئن نشده اید انجام ندهید و از تمامی اطلاعات موجود بر روی حساب گوگلی خود نسخه پشتیبان تهییه نمایید .

 

در صورت مفید بودن این آموزش آن را از طریق کلید G+ (گوگل پلاس ابتدای صفحه ) به اشتراک بگذارید ، همچنین تجربیات و نظرات خودتان در مورد روش های فوق را از طریق بخش نظرات به دیگران اعلام کنید .

آخرین بروز رسانییکشنبه, 28 خرداد 1396 09:54

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

آخرین مطالب آموزشی

«
  • 1
  • 2
  • 3
»
تک وب دیزاین-قالب فارسی جوملا