انتخاب ترکیب رنگ وب سایت با استفاده از Adobe Kuler
بازدید کنندگان و کاربرانی که از قسمت طراحی قالب در فتوشاپ استفاده می کنند سوالی پرسیده بودند که من چگونه یک هارمونی رنگ برای قالب انتخاب کرده و از آن استفاده میکنم ؟
ابزارهای زیادی برای انجام اینکار وجود دارد ولی به طور معمول سعی میکنم نمونه کارهایی که به زبان اصلی است را در کنار هم قرار داده و یک هارمونی رنگ برای قالب جدید ایجاد کنم .یعنی ابتدا تصویر قالبها را دانلود و وارد فتوشاپ میکنم . سپس از هر قالب یک تکه جدا کرده و کنار هم قرار میدهم ، در پایان اگر نتیجع رضایت بخش باشد قالب را شبیه سازی میکنم . ولی برای تصاویر و رنگ پس زمینه معمولا از ابزار Adobe Kuler که به صورت آنلاین است و متاسفانه برای کشور ایران دسترسی به آن محدود شده است ، استفاده میکنم .به این نکته آگاهی دارید که انتخاب و ترکیب رنگ ها مسئله بسیار مهمی است که میتواند به تنهایی نقش بزرگی را در موفقیت و یا شکست کار شما بازی کند.
در مورد تاثیر رنگ ها و ترکیب آنها ها و اصول رنگ ها در کتابهای مربوط به مبانی هنر و رنگ شناسی مطالب زیادی وجود دارد. و همین طور آلبوم هایی از ست های رنگ آماده در بازار موجود است.
- اضافه کردن دیدگاه جدید
- منتشرشده در طراحی قالب با فتوشاپ
- نوشته شده توسط سعید صبح خیز