آموزش حذف کردن خودکار فایل هایی که در ویندوز 10 استفاده نمی شود

ویژه آموزش حذف کردن خودکار فایل هایی که در ویندوز 10 استفاده نمی شود

در صورت مفید بودن این مقاله حتما نظر خودتان را در پایین مطلب برای ما ارسال کنید

اگر حجم هارد دیسک شما نسبت به ظرفیت هایی که در حال حاضر در بازار وجود دارد کمتر باشد معمولا با پیغام خالی کردن حجم حافظه یا یک درایو خاص روبرو شده اید . اعلانی که در قسمت نوار وظیفه دائم نمایش داده می شود .از طرفی فشرده سازی حجم هارد دیسک هم در بیشتر مواقع باعث خرابی سیستم عامل می شود و در 90 درصد مواقع ویندوز بعد از فشرده سازی بالا نمی آید. بهترین راه حذف کردن اطلاعات و فایل هایی می باشد که در ویندوز مورد استفاده قرار نمی گیرد ولی باعث افزایش فضای هارد دیسک می شود .

خوشبختانه در سیستم عامل ویندوز 10 این قابلیت ایجاد شده است که از طریق تنظیمات بخش “Storage Sense” می توانید فایل های اضافی را به صورت اتوماتیک حذف کنید . با انجام اینکار حجم زیادی از اطلاعات بدون استفاده به صورت اتوماتیک حذف می شود .

مایکروسافت اخیرا ویژگی “Storage Sense” را در ویندوز 10 فعال کرده است . این قابلیت به شما کمک می کند به صورت خودکار بدون نیاز به کاری فایل های موقت همچنین فایل هایی که در سطل آشغال وجود دارد را حذف کنید .

فعال کردن ویژگی “Storage Sense”
1. بر روی منوی استارت کلیک کرده و آیکون Settings را انتخاب کنید .

آموزش حذف کردن خودکار فایل هایی که در ویندوز 10 استفاده نمی شود 1

2. بر روی گزینه System کلیک کنید .

آموزش حذف کردن خودکار فایل هایی که در ویندوز 10 استفاده نمی شود 2

3. سمت راست بر روی گزینه Storage.” کلیک کنید .

آموزش حذف کردن خودکار فایل هایی که در ویندوز 10 استفاده نمی شود 3

4. در این قسمت برای فعال کردن قابلیت جدید ویندوز 10 کلید On.” در زیر مجموعه Storage Sense” را فعال کنید .

آموزش حذف کردن خودکار فایل هایی که در ویندوز 10 استفاده نمی شود 4

با فعال کردن این قابلیت Storage Sensation هر چیزی که مورد استفاده قرار نگیرد را به صورت اتوماتیک حذف می کند . برای تغییر تنظیمات و اینکه مشاهده کنید چه گزینه هایی در این بخش فعال یا غیر فعال است بر روی change how we free up space. کلیک کنید .

آموزش حذف کردن خودکار فایل هایی که در ویندوز 10 استفاده نمی شود 5

حذف فایل های موقت
اولین گزینه “Delete temporary files that my apps aren’t using.” می باشد . هر زمانیکه برنامه ای حذف و نصب می شود ، فایلی را از بخشی به بخش دیگر منتقل می کنید ، اطلاعاتی را به صورت دستی حذف می کنید و ... یکسری فایل و پوشه بدون استفاده باقی می ماند که امکان حذف آنها به صورت دستی وجود ندارد چون کاربر دقیقا نمی داند چه فایلی از چه برنامه ای در چه بخشی حذف نشده است . با فعال کردن “Delete temporary files that my apps aren’t using.” می توانید به صورت اتوماتیک اینگونه فایل ها را حذف کنید .

 

حذف فایل های قدیمی در سطل زباله

دومین گزینه “Delete files that have been in the recycle bin for over 30 days.” می باشد . همانطور که از عنوان این گزینه مشخص است فایل هایی که بیشتر از 30 روز در سطل آشغال باقی مانده باشد را حذف می کند . شما می دانید که تا یک فایل از سطل آشغال حذف نشود هنوز فضای اشغال شده کاهش پیدا نمی کند و حجم هیچ تغییری نمی کند . این گزینه این ویژگی را در اختیار شما قرار میدهد تا به صورت اتوماتیک اطلاعاتی که در سطل آشغال مورد استفاده قرار نمی گیرد را حذف کنید .

در صورت مفید بودن این آموزش آن را از طریق کلید G+ (گوگل پلاس ابتدای صفحه ) به اشتراک بگذارید ، همچنین تجربیات و نظرات خودتان در مورد روش های فوق را از طریق بخش نظرات به دیگران اعلام کنید .

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

دیدگاه‌ها   

0 #5 خیاطی 1396-06-05 19:47
ممنون واقعا عالی بود مرسی
نقل قول کردن
0 #4 گلی 1396-06-01 17:42
خیلی چیپ بود
نمیدونم دیگران بی سوادن که به این مطلب میگن کاربردی
این چه آموزش مسخره ای هست خوب همه بلدن که
نقل قول کردن
0 #3 سعید 1396-06-01 14:35
دمت گرم داداش
آقایی
خیلی خوب و کاربردی بود
نقل قول کردن
0 #2 سعید 1396-05-31 17:59
عالی بود
مقاله خوب و کاربردی بود
موفق باشید
وب سایت جامع و خوبی دارید
نقل قول کردن
0 #1 گلزار 1396-05-31 10:22
سلام
مقاله خوب و کاربردی بود استفاده کردم
فکر می کنم این قابلیت در نسخه های قبلی هم وجود داره ولی شما نوشتید جزو قابلیت های جدید هست
البته در نسخه قبلی فقط می تونستید شما سلط آشغال را به صورت اتوماتیک طوری تنظیم کنید که خودش حذف بشه

موفق باشید
نقل قول کردن

آخرین مطالب آموزشی

«
  • 1
  • 2
  • 3
»
تک وب دیزاین-قالب فارسی جوملا