دقت داشته باشید که اگر مورد اول برای شما اتفاق افتاد ، باید سیستم را به گارانتی برده و از آنها بخواهید قطعه معیوب را تعویض کرده یا مشکل آن را برطرف کنند . سعی کنید به هیچ وجه سیستم را باز نکنید ، بدلیل اینکه شرکتهای گارانتی کننده قطعات کامپیوتری بهانه جو هستند و طی تجربه ای که در این زمینه دارم ممکن است سیستم شما را با دریافت هزینه درست کنند .
در بعضی از مواقع مشاهده کرده ایم که سیستم هایی که بدلیل نوسانات برق پاور آنها سوخته ، بعد از تعویض منبع تغذیه یا همان پاور ، بعد از چند ساعت کار کردن سیستم هنگ کرده و یکدفعه ارور صفحه آبی ظاهر می شود . در این مواقع هم باید سیستم را به یک شرکت تعمیر قطعات سخت افزاری برده تا قطعات را تک تک مورد بررسی قرار داده و تا متوجه شود که نوسانات برق به کدام قطعه صدمه زده تا عیب قطعه معیوب را پیدا کند .
مورد دوم ویروسی شدن سیستم می باشد .
بعضی از ویروس ها باعث ظاهر شدن صفحه Blue Page نیز می شوند که در این مواقع باید ابتدا از مورد اول که درصد بیشتری برای بروز چنین مشکلی دارد (مشکلات سخت افزاری) اطمینان حاصل کرده و سپس مورد دوم را بررسی کنید .
به چه صورتی اینکار باید انجام شود ؟
1. ابتدا بررسی کنید سیستم شما دارای آنتی ویروس می باشد یا خیر ؟
2. آنتی ویروس نصب شده آبدیت یا بروز می باشد یا خیر ؟
3. اگر آبدیت هست ولی وقتی سیستم را اسکن می کنید ویروسی پیدا نمی کند و باز این صفحه ظاهر می شود ، آنتی ویروس شما ضعیف تر از ویروس می باشد و باید از نرم افزار کومبو فیکس استفاده کنید که آموزش آن در این قسمت به صورت کامل می باشد .
4. در مرحله آخر اگر نرم افزار کومبو فیکس هم نتوانست مشکل را برطرف کند باید ویندوز را عوض کنید ، فقط به این نکته دقت کنید که بعد از نصب ویندوز به هیچ صورت نباید هیچ فولدری را باز کنید باید به صورت اتوران ابتدا آنتی ویروس را نصب و سپس به اینترنت وصل شوید تا آبدیت شود . دلیل اینکه می گویم هیچ فولدری را بعد از نصب ویندوز باز نکنید ، برای این می باشد که تمام ویروس ها تا بر روی آنها کلیک نکنید فعال نمی شوند . وقتی یک فولدر را باز می کنید ویروس به صورت اتوران فعال و شروع به تکثیر می کند .