ورود به اکانت شما

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا بخاطر بسپار

ایجاد حساب کاربری

فیلد های ستاره دار را پر کنید.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *
کپچا *
بارگذاری کپچا

تنظیمات حریم خصوصی و بالا بردن امنیت در فیس بوک مطلب ویژه

توسط 28 اسفند, 1391 31503 0

در صورت مفید بودن این مقاله حتما نظر خودتان را در پایین مطلب برای ما ارسال کنید

facebook1

فیس بوک یک شبکه اجتماعی بزرگ می باشد که حریم خصوصی و تنظیمات کاربری آن به صورت پیش فرض در حد پایین تنظیم شده است و اگر شما بخواهید امنیت حساب کاربری خودتان را بالاتر ببرید باید به صورت دستی اینکار را انجام بدهید . 

حالا نوبت میرسه به اصلی ترین قسمت یعنی تنظیمات حریم خصوصی و بالا بردن مواردی که باعث بیشتر شدن امنیت در سایت فیس بوک می شود . تنظیمات حریم خصوصی برای ایجاد محدودیت در دسترسی به قسمت‌های مختلف پروفایل و اطلاعات انجام می‌شود.
بسیار خوب وارد سایت فیس بوک شوید .

facebook8

 

1. بالای صفحه روی مثلث کوچک که در تصویر زیر مشاهده می کنید کلیک کرده و گزینه تنظیمات حریم خصوصی را انتخاب کنید .

facebook1

این قسمت دارای 3 گزینه می باشد که به طور کامل برای شما توضیح میدهم .
گزینه اول Public بوده که به صورت پیش فرض انتخاب می باشد . این گزینه توصیه نمی شود بدلیل اینکه تمام کاربران سایت فیس بوک به حساب کاربری شما دسترسی داشته و می توانند اطلاعات و مشخصات شما را مورد بررسی قرار بدهند .
گزینه دوم دوستان : با انتخاب این گزینه فقط دوستان شما و کسانیکه درخواست دوستی آنها توسط شما تایید شده است می توانند اکانت کاربری شما را مشاهده کنند .
و اما آخرین انتخاب  که بهترین انتخاب از نظر ما  نیز می باشد گزینه سفارشی بوده . با انتخاب سفارشی می توانید تعیین کنید که چه افراد خاصی می توانند به پروفایل شما دسترسی داشته باشند . روی کلید سفارشی کلیک کنید . بعد از چند ثانیه یک صفحه باز می شود که هر قسمت را به طور کامل برای شما شرح میدهم .

facebook2


در قسمت دوستان دوستانتان : دسترسی میدهید که دوستانتان و دوستان دوستانتان نیز می توانند به پروفایل شما دسترسی داشته باشند .
در قسمت دوستان : فقط دوستانتان دسترسی به پروفایل شما دارند .
در قسمت Specific People or List : اگر Specific People or List را انتخاب کنید چند مستطیل خالی در زیر پنجره کشویی باز میشود که با نوشتن نام افراد میتوانید تعیین کنید که فقط این افراد قادر به دیدن پست شما هستند و نه کس دیگر.
در قسمت فقط خودم : با انتخاب این گزینه فقط پروفایل خودتان را خودتان خواهید دید نه کس دیگری .
به کادر مستطیل پایین صفحه دقت کنید . کادر این را پنهان کن از : در صورتیکه نمی خواهید افراد خاصی که مد نظرتان است وارد پروفایل شما شوند می توانید اسم آنها را در این کادر وارد کنید .
بعد از تنظیم کردن گزینه سفارشی پنج قسمت را در پایین صفحه مشاهده می کنید :

facebook3

قسمت اول :

facebook4

نحوه ارتباط :
روی کلید ویرایش تنظیمات کلیک کنید .
گزینه اول : Who can look you up using the email address or phone number you provided /  چه کسی می تواند نگاه و استفاده کند از ایمیل آدرس و تلفن شما ؟
سه گزینه وجود دارد . همه / دوست های دوستان / دوستان
گزینه دوم :Who can send you friend requests / چه کسی می تواند برای شما درخواست دوستی ارسال کند ؟
سه گزینه وجود دارد . همه / دوست های دوستان / دوستان
گزینه سوم : Who can send you Facebook messages / چه کسی می تواند در فیس بوک برای شما پیغام ارسال کند ؟
سه گزینه وجود دارد . همه / دوست های دوستان / دوستان 

قسمت دوم :
Profile and Tagging می باشد . روی کلید ویرایش تنظیمات کلیک کنید .

facebook5

دارای شش گزینه می باشد :
گزینه اول : Who can post on your Wall / چه کسی می تواند روی دیوار یا همان Wall شما پیغام ارسال نماید ؟
دارای دو گزینه دوستان و هیچ کس می باشد
گزینه دوم : Who can see what others post on your profile /چه کسی میتواند پیغام هایی را که افراد روی صفحۀ Wall شما فرستاده اند مشاهده نماید؟
دارای گزینه های عمومی / دوستهای دوستان / فقط خودم / سفارشی / دوستان نزدیک / خانواده / نمایش همه فهرست ها می باشد
گزینه سوم :Review posts friends tag you in before they appear on your profile / با فعال کردن این قسمت شما قادرید پستهای افرادی را که شما را با هر عنوان Tag کرده اند قبل از انتشار بر روی صفحه خود ببینید و تایید کنید.
دارای دو گزینه خاموش و روشن می باشد

گزینه چهارم : Who can see posts you've been tagged in on your profile / چه کسی می تواند پستهایی که شما در پروفایلتان نشانه گذاری کرده اید ببیند ؟
گزینه پنجم :Review tags friends add to your own posts on Facebook / مرور یا مشاهده کردن نشانه هایی که توسط دوستان شما به پروفایلتان اضافه شده است .
دارای دو گزینه خاموش و روشن می باشد
گزینه ششم : Who sees tag suggestions when photos that look like you are uploaded / چه کسانی بتوانند تصاویری که شما در آن تگ شده اید را مشاهده کنند.
قسمت سوم :
Ads, Apps and Websites می باشد . روی کلید ویرایش تنظیمات کلیک کنید .
این قسمت به صورت فارسی توضیح داده شده است پس از توضیحات اضافی پرهیز میکنم .

facebook6

قسمت چهارم :
محدود کردن گیرندگان فرستاده‌های قبلی می باشد . روی کلید ویرایش تنظیمات کلیک کنید .
اگر از این ابزار استفاده کنید مطالبی را که قبلاً طوری تنظیم کرده بودید که همه ببینند حالا فقط دوستانتان قادر به دیدن آن خواهند بود. به خاطر داشته باشید، افرادی که قبلاً تگ شده اند و دوستانشان پست ها را خواهند دید.
من بدلیل اینکه هیچ دوستی فعلا ندارم گزینه ای وجود ندارد

facebook7

قسمت پنجم :
افراد و برنامه‌های مسدود شده می باشد .روی کلید ویرایش تنظیمات کلیک کنید .
این قسمت به صورت فارسی توضیح داده شده است پس از توضیحات اضافی پرهیز میکنم .
مسدود کردن برنامه ها و افراد در این قسمت امکان پذیر است. اگر فردی شما را آزار میدهد و میخواهید از شرش راحت شوید تا دیگر هیچ پیغامی از او دریافت نکنید و یا برنامه ای مداوم در صفحۀ Wall شما چرت و پرت ارسال میکند! میتوانید از این قسمت برای مسدود کردن آن ها استفاده کنید. با ورود به این صفحه کافیست تا در قسمت Block users نام و یا ایمیل آدرس وی را نوشته و سپس روی گزینۀ Block کلیک کنید. اگر از کارتان پشیمان شدید فقط کافیست تا در قسمت Block users همین صفحه در جلوی نام شخص روی گزینۀ Unblock کلیک کنید تا دیگر بلاک نباشد. برای بلاک کردن یک برنامه نام آن را در قسمت Block app invites بنویسید

facebook8

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
آخرین ویرایش در چهارشنبه, 04 شهریور 1394 ساعت 15:32
کلیه حقوق متعلق است به فروشگاه آسارایان. طراحی و پشتیبانی: webriz
تک وب دیزاین-قالب فارسی جوملا