ورود به اکانت شما

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا بخاطر بسپار

ایجاد حساب کاربری

فیلد های ستاره دار را پر کنید.
نام *
نام کاربری *
رمز عبور *
تکرار رمز عبور *
ایمیل *
تکرار ایمیل *
کپچا *
بارگذاری کپچا

آموزش تصویری غیر فعال کردن حساب کاربری فیس بوک مطلب ویژه

توسط 29 فروردين, 1394 7848 0

در صورت مفید بودن این مقاله حتما نظر خودتان را در پایین مطلب برای ما ارسال کنید

 وب سایت که جز دردسر به نظر بنده چیزی ندارد و فقط وقت کاربران را تلف می کند . ارتباطاتی که فقط جنبه تفریح داشته و فقط برای تعداد محدودی از کاربران مفید می باشد . با توجه به این توضیحات شاید بخواهید مثل بنده حساب کاربریتان را برای مدتی غیر فعال کنید . غیر فعال کردن به معنای حذف حساب کاربری نیست . این روش ساده، بسیاری از فواید فرآیند پاک کردن اکانت را دارد، درحالی که در صورتی که تصمیم به برگشت گرفتید، شما را از گرفتاری ساخت اکانت جدید فیس بوک رها می‌کند. قبل از تصمیم گیری، مهم است که تفاوت غیر فعال کردن و پاک کردن را بدانید، که در زیر ذکر می‌کنیم:غیر فعال کردن اکانت، تایم لاین شما را از دیگران مخفی می‌کند، اما اطلاعات شما نگهداری می‌شود. شامل، عکس، دوستان، علاقه‌مندی‌ها و … در زمان غیر فعال بودن اکانت، کاربران هنوز می‌توانند شما را به رخ‌دادها دعوت کرده و در پست‌ها شما را تگ کنند، اگر چه شما نمی‌خواهید از این‌ها باخبر شوید.غیر فعال‌سازی بلافاصله انجام می‌شود، مانند فعال سازی مجدد.اکانت غیر فعال شده برای مدت نامحدود، تا زمان فعال سازی دوباره توسط شما، غیر فعال می‌ماند، اما هرگز بدون تایید شما حذف نمی‌شود.برای فعال سازی مجدد اطلاعات ورود شما نیاز است. در ادامه روش انجام اینکار با استفاده ازتصاویری که آماده کرده ام توضیح داده می شود .

1. ابتدا وارد حساب کاربری فیس بوک شده و سمت چپ بالا بر روی منوی تنظیمات کلیک کنید . سپس سمت راست صفحه گزینه امنیت را انتخاب کنید .

1 آموزش تصویری غیر فعال کردن حساب کاربری فیس بوک

2 آموزش تصویری غیر فعال کردن حساب کاربری فیس بوک

 

2. پایین صفحه بر روی گزینه "حسابتان را غیر فعال کنید" کلیک کنید .

3 آموزش تصویری غیر فعال کردن حساب کاربری فیس بوک

 

3. کمی صبر کنید تا یک صفحه همانند تصویر زیر باز شود . بالای صفحه این پیغام نوشته می شود .

مطمئنید می‌خواهید حساب کاربریتان را غیرفعال کنید؟
با غیرفعال‌سازی حساب، نمایه‌تان را غیرفعال می‌کنید و نام و عکستان را از بیشتر چیزهایی که در فیس‌بوک به اشتراک گذاشته‌اید حذف می‌کنید. برخی از اطلاعات ممکن است همچنان برای دیگران قابل مشاهده باشد، مانند نامتان در فهرست دوستانتان و پیام‌هایی که ارسال کردید.

سپس یکی از گزینه های دلیل ترک فیس‌بوک (ضروری) را انتخاب کرده و کمی توضیح در مورد آن تایپ کنید . 

خمچنین با انتخاب چک باکس "Automatically reactivate my account in" می توانید مشخص کنید که مثلا 10 روز دیگر حساب شما فعال شود .
بعد از انجام مراحل بالا بر روی کلید Deactive کلیک کنید .

4 آموزش تصویری غیر فعال کردن حساب کاربری فیس بوک

این مورد را ارزیابی کنید
(1 رای)
آخرین ویرایش در چهارشنبه, 04 شهریور 1394 ساعت 15:29
کلیه حقوق متعلق است به فروشگاه آسارایان. طراحی و پشتیبانی: webriz
تک وب دیزاین-قالب فارسی جوملا